LGPD sekretesspolicy — Shopperllo Hoppa till innehåll
SPECIALERBJUDANDE! 🎁 -5% på den andra enheten ➕ Expressledare🎁
SPECIALERBJUDANDE! 🎁 -5% på den andra enheten ➕ Expressledare🎁

LGPD sekretesspolicy

Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 12 februari 2024

Denna sekretesspolicy beskriver våra policyer och rutiner för insamling, användning och avslöjande av Din information när du använder tjänsten och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna sekretesspolicy. Denna sekretesspolicy har skapats med hjälp av Villkor för sekretesspolicygenerator.

Tolkning och definitioner

Tolkning

Orden som den första bokstaven är kapitaliserade har betydelser definierade under följande betingelser. Följande definitioner ska ha samma betydelse oavsett om de visas i singular eller i pluralis.

Definitioner

För denna integritetspolicy:

  • konto betyder ett unikt konto som skapats för dig att komma åt vår tjänst eller delar av vår tjänst.

  • Företag (kallas antingen "företaget", "vi", "oss" eller "vår" i detta Avtal) hänvisar till Shoppare, Polder 3, rumst.

  • Småkakor är små filer som placeras på din dator, mobil enhet eller Alla andra enheter från en webbplats som innehåller detaljerna i din surfhistorik på den webbplatsen bland dess många användningsområden.

  • Land hänvisar till: Belgien

  • Enhet betyder alla enheter som kan komma åt tjänsten som en dator, a Mobiltelefon eller en digital surfplatta.

  • Personlig information är någon information som hänför sig till en identifierad eller identifierbar individ.

  • Service hänvisar till webbplatsen.

  • Tjänsteleverantör betyder alla naturliga eller juridiska personer som bearbetar uppgifterna om Företagets vägnar. Det hänvisar till tredjepartsföretag eller individer som är anställda av Företag för att underlätta tjänsten, att tillhandahålla tjänsten på företagets vägnar, att utföra tjänster relaterade till tjänsten eller för att hjälpa företaget att analysera hur tjänsten används.

  • Användningsdata hänvisar till data som samlas in automatiskt, antingen genereras av användning av tjänsten eller från själva serviceinfrastrukturen (till exempel varaktigheten för en Sidbesök).

  • Hemsida refererar till Shoppare, tillgänglig från https://shopperllo.com

  • Du betyder att individen kommer åt eller använder tjänsten eller företaget eller företaget eller annan juridisk enhet för vilken sådan person har tillgång till eller använder tjänsten, som tillämplig.

Samla in och använda dina personuppgifter

Typer av data som samlas in

Personlig information

När vi använder vår tjänst kan vi be dig att ge oss vissa personliga identifierbara Information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personlig identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

  • E-postadress

  • Förnamn och efternamn

  • Telefonnummer

  • Adress, stat, provins, postnummer/postkod, stad

  • Användningsdata

Åtkomst till kontoinformation
E -postformat: exempel@mailserver.domain
Redigera kontoinformation
E -postformat: exempel@mailserver.domain
Visa alla förfrågningar
E -postformat: exempel@mailserver.domain
Ta bort kontoinformation
E -postformat: exempel@mailserver.domain

Användningsdata

Användningsdata samlas in automatiskt när du använder tjänsten.

Användningsdata kan inkludera information som din enhets internetprotokolladress (t.ex. IP adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tiden och Datum för ditt besök, den tid som spenderas på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och annan diagnostik data.

När du kommer åt tjänsten via eller via en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, den typ av mobil enhet du använder, din mobil enhetens unikt ID, IP -adressen för din mobila enhet, ditt mobila operativsystem, typen av Mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och annan diagnostisk data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du Åtkomst till tjänsten med eller via en mobil enhet.

Spårningsteknik och kakor

Vi använder kakor och liknande spårningsteknologier för att spåra aktiviteten på vår tjänst och butik viss information. Spårningstekniker som används är fyrar, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst. Teknologierna vi använder kan inkludera:

  • Kakor eller webbläsarkakor. En cookie är en liten fil placerad på din enhet. Du Kan instruera din webbläsare att vägra alla kakor eller ange när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av vår tjänst. Om du inte har justerat din webbläsarinställning så att den kommer att vägra cookies, kan vår tjänst Använd kakor.
  • Flash -kakor. Vissa funktioner i vår tjänst kan använda lokala lagrade objekt (eller Flash cookies) för att samla in och lagra information om dina preferenser eller din aktivitet på vår Service. Flash Cookies hanteras inte av samma webbläsarinställningar som de som används för webbläsaren Småkakor. För mer information om hur du kan ta bort flashkakor, läs "Var kan jag Ändra inställningarna för inaktivering eller ta bort lokala delade objekt? "Finns på https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Vissa avsnitt av vår tjänst och våra e -postmeddelanden kan innehålla små Elektroniska filer kända som webbfyr (även kallade Clear GIF, pixel taggar och Enkel pixel GIF) som tillåter företaget till exempel att räkna användare som har besökt dem sidor eller öppnade ett e -postmeddelande och för annan relaterad webbplatsstatistik (till exempel inspelning av popularitet för ett visst avsnitt och verifiering av system och serverintegritet).

Kakor kan vara "ihållande" eller "session" -kakor. Ihållande kakor finns kvar på din personliga dator eller mobil enhet när du går offline, medan sessionskakorna raderas så snart du Stäng din webbläsare. Du kan lära dig mer om kakor på Villkorfeedwebbplats artikel.

Vi använder både session och ihållande kakor för de syften som anges nedan:

  • Nödvändiga / väsentliga kakor

    Typ: Sessionskakor

    Administreras av: USA

    Syfte: Dessa kakor är viktiga för att ge dig tillgängliga tjänster genom Webbplats och för att du ska kunna använda några av dess funktioner. De hjälper till att autentisera användare och Förhindra bedräglig användning av användarkonton. Utan dessa kakor, de tjänster du har ombedda kan inte tillhandahållas, och vi använder bara dessa kakor för att ge dig dem tjänster.

  • Cookies policy / meddelande Acceptans cookies

    Typ: Persistenta kakor

    Administreras av: USA

    Syfte: Dessa kakor identifierar om användare har accepterat användningen av cookies på webbplatsen.

  • Funktionalitetskakor

    Typ: Persistenta kakor

    Administreras av: USA

    Syfte: Dessa kakor tillåter oss att komma ihåg val du gör när du använder webbplatsen, till exempel Kom ihåg dina inloggningsuppgifter eller språkpreferenser. Syftet med dessa kakor är att ge dig en mer personlig upplevelse och för att undvika att du måste gå igen i din Inställningar varje gång du använder webbplatsen.

För mer information om de kakor vi använder och dina val angående kakor, besök våra Cookies policy eller cookies -avsnittet i vår integritetspolicy.

Användning av dina personuppgifter

Företaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

  • Att tillhandahålla och underhålla vår tjänst, inklusive för att övervaka användningen av vår Service.

  • För att hantera ditt konto: för att hantera din registrering som användare av tjänsten. De personuppgifter du tillhandahåller kan ge dig tillgång till olika funktioner i tjänsten som är tillgängliga för dig som en registrerad användare.

  • För ett kontrakts resultat: utveckling, efterlevnad och åtagande av inköpsavtalet för de produkter, artiklar eller tjänster du har köpt eller av alla andra kontrakt med oss ​​genom tjänsten.

  • Att kontakta dig: Att kontakta dig via e -post, telefonsamtal, sms eller andra Motsvarande former av elektronisk kommunikation, till exempel en mobil applikationspush Meddelanden angående uppdateringar eller informativ kommunikation relaterad till funktionaliteterna, produkter eller avtalade tjänster, inklusive säkerhetsuppdateringarna, vid behov eller rimliga för deras implementering.

  • Att ge dig med nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar de som du redan har köpt eller frågat om du inte har valt att inte få sådan information.

  • För att hantera dina förfrågningar: Att delta i och hantera dina förfrågningar till oss.

  • För affärsöverföringar: Vi kan använda din information för att utvärdera eller genomföra en sammanslagning, avyttring, omstrukturering, omorganisation, upplösning eller annan försäljning eller överföring av Några eller alla våra tillgångar, vare sig det är ett problem eller som en del av konkurs, likvidation, eller liknande förfarande, där personuppgifter som vi innehar om våra serviceanvändare är bland tillgångar överförda.

  • För andra ändamål: Vi kan använda din information för andra ändamål, till exempel dataanalys, identifiera användningstrender, bestämma effektiviteten i vår marknadsföring kampanjer och för att utvärdera och förbättra vår tjänst, produkter, tjänster, marknadsföring och din erfarenhet.

Vi kan dela din personliga information i följande situationer:

  • Med tjänsteleverantörer: Vi kan dela din personliga information med service Leverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst för att kontakta dig.
  • För affärsöverföringar: Vi kan dela eller överföra din personliga information i Anslutning med eller under förhandlingar av, någon fusion, försäljning av företagstillgångar, finansiering eller Förvärv av hela eller en del av vår verksamhet till ett annat företag.
  • Med dotterbolag: Vi kan dela din information med våra dotterbolag, där Fallet kommer vi att kräva att dessa dotterbolag hedrar denna sekretesspolicy. Affiliates inkluderar våra moderbolag och andra dotterbolag, joint venture -partners eller andra företag som vi kontroll eller som är under gemensam kontroll hos oss.
  • Med affärspartners: Vi kan dela din information med vår verksamhet partners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
  • Med andra användare: När du delar personlig information eller på annat sätt interagerar i De offentliga områdena med andra användare kan sådan information ses av alla användare och kan vara offentligt distribueras utanför.
  • Med ditt samtycke: Vi kan avslöja din personliga information för alla andra syfte med ditt samtycke.

Behålla dina personuppgifter

Företaget kommer att behålla dina personuppgifter endast så länge som är nödvändigt för syftena ute i denna sekretesspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning som krävs för uppfylla våra lagliga skyldigheter (till exempel om vi är skyldiga att behålla dina uppgifter för att följa Med tillämpliga lagar), lösa tvister och verkställa våra rättsliga avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata är generellt behålls under en kortare tid, utom när dessa data används för att stärka säkerheten eller För att förbättra funktionaliteten i vår tjänst, eller så är vi juridiskt skyldiga att behålla denna information för längre tidsperioder.

Överföring av dina personuppgifter

Din information, inklusive personuppgifter, behandlas på företagets driftskontor och i Alla andra platser där de parter som är involverade i behandlingen finns. Det betyder att detta Information kan överföras till - och underhållas - datorer som ligger utanför ditt tillstånd, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där lagarna om dataskydd kan skilja sig åt än de från din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av din inlämning av sådan information representerar Ditt avtal om den överföringen.

Företaget kommer att vidta alla åtgärder som är rimligt nödvändiga för att säkerställa att dina data behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att äga rum till en organisation eller ett land såvida det inte finns tillräckliga kontroller på plats inklusive säkerheten av dina data och annan personlig information.

Avslöjande av dina personuppgifter

Affärstransaktion

Om företaget är involverat i en fusion, förvärv eller tillgångsförsäljning kan dina personuppgifter vara överförd. Vi kommer att meddela innan dina personuppgifter överförs och blir föremål till en annan integritetspolicy.

Rättsväsende

Under vissa omständigheter kan företaget behöva avslöja dina personuppgifter om krävs för att göra det enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller en myndighet).

Andra juridiska krav

Företaget kan avslöja dina personuppgifter i god tro att tro på att sådan åtgärd är nödvändig till:

  • Följa en juridisk skyldighet
  • Skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom
  • Förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
  • Skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
  • Skydda mot juridiskt ansvar

Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring Över internet är eller metoden för elektronisk lagring 100% säker. Medan vi strävar efter att använda Kommersiellt acceptabla sätt att skydda dina personuppgifter, vi kan inte garantera dess absoluta säkerhet.

Barns integritet

Vår tjänst adresserar inte någon under 13 år. Vi samlar inte medvetet personligen identifierbar information från vem som helst under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medvetna om att ditt barn har gett oss personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medveten om att vi har samlat in personuppgifter från vem som helst under 13 år utan verifiering av Föräldrarnas samtycke, vi vidtar åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Om vi ​​behöver lita på samtycke som en rättslig grund för att behandla din information och ditt land kräver samtycke från en förälder, vi kan kräva att din förälders samtycke innan vi samlar in och använder den informationen.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en Tredjepartslänk, du kommer att riktas till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar dig starkt att Granska sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicyn eller Praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om ändringar genom att publicera Den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e -post och/eller ett framträdande meddelande om vår tjänst före ändringen Att bli effektiv och uppdatera det "senast uppdaterade" datumet högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna sekretesspolicy regelbundet för eventuella ändringar. Ändringar av detta Sekretesspolicyn är effektiva när de publiceras på den här sidan.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy kan du kontakta oss:

  • Via e-post: support@shopperllo.com

  • Genom att besöka den här sidan på vår webbplats: https://shopperllo.com

  • Efter telefonnummer: +32 485448085