LGPD Polityka prywatności — Shopperllo Przejdź do treści
OFERTA SPECJALNA! 🎁 -5% na 2. jednostce ➕ EKSPRESOWA WYSYŁKA🎁
OFERTA SPECJALNA! 🎁 -5% na 2. jednostce ➕ EKSPRESOWA WYSYŁKA🎁

LGPD Polityka prywatności

Polityka prywatności

Ostatnia aktualizacja: 12 lutego 2024

Niniejsza Polityka prywatności opisuje nasze zasady i procedury dotyczące gromadzenia, używania i ujawniania Twoje informacje podczas korzystania z usługi i opowiada o swoich prawach prywatności i o tym, jak prawo chroni cię.

Używamy twoich danych osobowych, aby zapewnić i ulepszyć usługę. Korzystając z Usługi, zgadzasz się Zbieranie i wykorzystanie informacji zgodnie z niniejszą Polityką prywatności. Niniejsza Polityka prywatności został stworzony z pomocą Warunki Polityka prywatności generator polityki prywatności.

Interpretacja i definicje

Interpretacja

Słowa, których litera początkowa jest kapitalizowana, mają znaczenie zdefiniowane zgodnie z następującymi warunki. Poniższe definicje będą miały to samo znaczenie, niezależnie od tego, czy one pojawiają się w liczbie pojedynczej lub w liczbie mnogiej.

Definicje

Do celów niniejszej Polityki prywatności:

  • Konto oznacza utworzone unikalne konto w celu uzyskania dostępu do naszej usługi lub części naszej usługi.

  • Firma (określane jako „firma”, „my”, „nas” lub „nasz” w tym Umowa) odnosi się do Shopperllo, Polder 3, Rumst.

  • Ciasteczka to małe pliki umieszczone na komputerze, urządzeniu mobilnym lub Każde inne urządzenie według strony internetowej, zawierające szczegóły historii przeglądania na tej stronie Wśród jego wielu zastosowań.

  • Kraj odnosi się do: Belgii

  • Urządzenie oznacza każde urządzenie, które może uzyskać dostęp do usługi, takiego jak komputer, a telefon lub tablet cyfrowy.

  • Dane osobiste to wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanego lub możliwe do zidentyfikowania osoby.

  • Praca odnosi się do strony internetowej.

  • Dostawca usługi oznacza każdą naturalną lub prawną osobę, która przetwarza dane w imieniu firmy. Odnosi się do firm lub osób zewnętrznych zatrudnionych przez Firma w celu ułatwienia usługi, aby zapewnić usługę w imieniu firmy, aby wykonać Usługi związane z usługą lub pomaganie firmie w analizie sposobu wykorzystywania usługi.

  • Dane dotyczące użytkowania odnosi się do danych zebranych automatycznie, albo generowane przez korzystanie z usługi lub z samej infrastruktury usługowej (na przykład czas trwania wizyta na stronie).

  • Strona internetowa odnosi się do Shopperllo, Dostępne z https://shopperllo.com

  • Ty oznacza indywidualny dostęp lub korzystanie z Usługi lub firmy lub inny podmiot prawny w imieniu, którego taka osoba uzyskuje lub korzysta z Usługi, jak odpowiedni.

Zbieranie i korzystanie z danych osobowych

Rodzaje zebranych danych

Dane osobiste

Korzystając z naszej usługi, możemy poprosić Cię o zapewnienie nam pewnego osobistego możliwego do zidentyfikowania informacje, które można wykorzystać do kontaktu lub identyfikacji. Informacje o osobistej identyfikowaniu mogą obejmują, ale nie ogranicza się do:

  • Adres e -mail

  • Imię i nazwisko

  • Numer telefonu

  • Adres, stan, prowincja, kod pocztowy/pocztowy, miasto

  • Dane dotyczące użytkowania

Dostęp do informacji o koncie
Format e -mail: przykład@mailserver.domain
Edytuj informacje o koncie
Format e -mail: przykład@mailserver.domain
Pokaż wszystkie żądania
Format e -mail: przykład@mailserver.domain
Usuń informacje o koncie
Format e -mail: przykład@mailserver.domain

Dane dotyczące użytkowania

Dane dotyczące użytkowania są gromadzone automatycznie podczas korzystania z usługi.

Dane dotyczące użytkowania mogą zawierać informacje takie jak adres protokołu internetowego Twojego urządzenia (np. IP adres), typ przeglądarki, wersja przeglądarki, strony naszej usługi, czas i czas i Data wizyty, czas spędzony na tych stronach, unikalne identyfikatory urządzeń i inne diagnostyczne dane.

Po uzyskaniu dostępu do usługi według urządzenia mobilnego lub za pośrednictwem urządzenia mobilnego możemy zebrać określone informacje automatycznie, w tym między innymi typu używanego urządzenia mobilnego, telefon komórkowy unikalny identyfikator urządzenia, adres IP Twojego urządzenia mobilnego, system operacyjny mobilny, rodzaj Mobilna przeglądarka internetowa, której używasz, unikalne identyfikatory urządzeń i inne dane diagnostyczne.

Możemy również gromadzić informacje, które Twoja przeglądarka wysyła za każdym razem, gdy odwiedzasz naszą usługę lub kiedy ty Uzyskaj dostęp do usługi według urządzenia mobilnego lub za pośrednictwem.

Technologie i ciasteczka śledzenia

Używamy plików cookie i podobnych technologii śledzenia do śledzenia aktywności w naszej usłudze i magazynie pewne informacje. Zastosowane technologie śledzenia to sygnały nawigacyjne, tagi i skrypty do zebrania i śledzić informacje oraz ulepszyć i analizować naszą usługę. Technologie, których używamy, mogą obejmować:

  • Ciasteczka lub ciasteczka przeglądarki. Plik cookie to mały plik umieszczony na twoim urządzeniu. Ty Może poinstruować przeglądarkę, aby odmówiła wszystkich plików cookie lub wskazać, kiedy wysyłane jest ciasteczka. Jeśli jednak nie akceptujesz plików cookie, możesz nie być w stanie korzystać z niektórych części naszej usługi. O ile nie dostosowałeś ustawienia przeglądarki, aby odmówić plików cookie, nasza usługa może Używaj plików cookie.
  • Flash Cookies. Niektóre funkcje naszej usługi mogą korzystać z lokalnych przechowywanych obiektów (lub Pliki cookie flash) w celu gromadzenia i przechowywania informacji o swoich preferencjach lub działaniach na naszych Praca. Pliki cookie flash nie są zarządzane przez te same ustawienia przeglądarki, co używane do przeglądarki Ciasteczka. Aby uzyskać więcej informacji o tym, jak możesz usunąć pliki cookie, przeczytaj „Gdzie mogę Zmień ustawienia wyłączania lub usuwania lokalnych obiektów współdzielonych? ”Dostępne pod adresem https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Systronki nawigacyjne. Niektóre sekcje naszej usługi i nasze e -maile mogą zawierać małe pliki elektroniczne zwane sygnałami nawigacyjnymi (określane również jako Clear GIF, tagi pikselowe i gify z pojedynczym pikselem), które pozwalają firmie, na przykład liczyć użytkowników, którzy je odwiedzili strony lub otworzyłem wiadomość e -mail i inne powiązane statystyki witryny (na przykład rejestrowanie Popularność określonej sekcji oraz integralności systemu i serwera).

Pliki cookie mogą być „uporczywe” lub „sesja”. Trwałe pliki cookie pozostają osobiste urządzenie komputerowe lub mobilne po przejściu w tryb offline, a sesyjne pliki cookie są usuwane jak najszybciej Zamknij swoją przeglądarkę internetową. Możesz dowiedzieć się więcej o ciasteczkach Warunki STRONY artykuł.

Używamy zarówno sesji, jak i trwałych plików cookie do celów określonych poniżej:

  • Niezbędne / niezbędne pliki cookie

    Typ: Sesyjne pliki cookie

    Administrowany przez: nas

    Cel: Te pliki cookie są niezbędne, aby zapewnić Ci usługi dostępne za pośrednictwem Witryna i umożliwić korzystanie z niektórych jej funkcji. Pomagają uwierzytelnianie użytkowników i Zapobiegaj oszukańczemu korzystaniu z kont użytkowników. Bez tych plików cookie posiadane usługi proszony o nie można zapewnić, a my używamy tych plików cookie, aby je dostarczyć usługi.

  • Polityki pliki cookie / akceptacja

    Typ: trwałe pliki cookie

    Administrowany przez: nas

    Cel: Te pliki cookie określają, czy użytkownicy zaakceptowali korzystanie z plików cookie na stronie internetowej.

  • Funkcjonalność plików cookie

    Typ: trwałe pliki cookie

    Administrowany przez: nas

    Cel: Te pliki cookie pozwalają nam zapamiętać wybory dokonane podczas korzystania z Witryny, na przykład Pamiętając o szczegółach logowania lub preferencji języka. Celem tych plików cookie jest Zapewnij Ci bardziej osobiste doświadczenie i uniknąć ponownego wejścia Preferencje za każdym razem, gdy korzystasz z Witryny.

Aby uzyskać więcej informacji na temat plików cookie i twoich wyborów dotyczących plików cookie, odwiedź nasze Polityka plików cookie lub sekcja plików cookie naszej polityki prywatności.

Korzystanie z danych osobowych

Firma może wykorzystywać dane osobowe do następujących celów:

  • Aby zapewnić i utrzymać naszą obsługę, w tym w celu monitorowania korzystania z naszych Praca.

  • Aby zarządzać swoim kontem: Aby zarządzać rejestracją jako użytkownik Usługi. Dane dane osobowe mogą zapewnić dostęp do różnych funkcji Usługi które są dostępne jako zarejestrowany użytkownik.

  • Za wykonanie umowy: rozwój, zgodność i Podejmowanie umowy zakupu na zakupione produkty, produkty lub usługi jakiejkolwiek innej umowy z nami za pośrednictwem usługi.

  • Skontaktować się z Tobą: Aby skontaktować się z Tobą przez e -mail, połączenia telefoniczne, SMS lub inne Równoważne formy komunikacji elektronicznej, takie jak pchanie aplikacji mobilnej Powiadomienia dotyczące aktualizacji lub komunikacji informacyjnej związane z funkcjonalnością, produkty lub usługi zakontraktowane, w tym aktualizacje bezpieczeństwa, w razie potrzeby lub rozsądne za ich wdrożenie.

  • Aby ci dostarczyć z wiadomościami, ofertami specjalnymi i ogólnymi informacjami o innych Towary, usługi i wydarzenia, które oferujemy podobne do tych, które już masz zakupiony lub zapytany, chyba że zdecydowałeś się nie otrzymywać takich informacji.

  • Aby zarządzać swoimi żądaniami: Aby uczestniczyć i zarządzać prośbami do nas.

  • Dla transferów biznesowych: Możemy wykorzystać Twoje informacje do oceny lub przeprowadzenia Połączenie, zbycie, restrukturyzacja, reorganizacja, rozwiązanie lub inna sprzedaż lub przeniesienie niektóre lub wszystkie nasze aktywa, zarówno jako troska o upadłość, likwidację, lub podobne postępowanie, w których dane osobowe na temat naszych użytkowników usług są jednym z przeniesione aktywa.

  • Do innych celów: Możemy wykorzystać Twoje informacje do innych celów, takich jak Analiza danych, identyfikacja trendów użytkowania, określenie skuteczności naszego promocji kampanie oraz ocena i ulepszanie naszych usług, produktów, usług, marketingu i twojego doświadczenie.

Możemy udostępniać Twoje dane osobowe w następujących sytuacjach:

  • Z dostawcami usług: Możemy udostępniać Twoje dane osobowe z usługą Dostawcy do monitorowania i analizy korzystania z naszej usługi, aby się z Tobą skontaktować.
  • Dla transferów biznesowych: Możemy udostępniać lub przekazywać Twoje dane osobowe w związek lub podczas negocjacji lub podczas negocjacji, sprzedaż aktywów firmy, finansowanie, lub przejęcie całości lub części naszej firmy do innej firmy.
  • Z podmiotami stowarzyszonymi: Możemy udostępniać Twoje informacje naszym podmiotom stowarzyszonym, w których Przypadek będziemy wymagać od tych partnerów do uhonorowania niniejszej Polityki prywatności. Podmioty stowarzyszone obejmują nasze spółka dominująca i wszelkie inne spółki zależne, partnerzy joint venture lub inne firmy, które my kontrola lub które są z nami wspólne kontrolę.
  • Z partnerami biznesowymi: Możemy udostępnić Twoje informacje naszemu biznesowi Partnerzy, którzy oferują określone produkty, usługi lub promocje.
  • Z innymi użytkownikami: Kiedy udostępniasz dane osobowe lub w inny sposób w interakcja Obszary publiczne z innymi użytkownikami, takie informacje mogą być przeglądane przez wszystkich użytkowników i mogą być publicznie dystrybuowane na zewnątrz.
  • Za twoją zgodą: Możemy ujawnić Twoje dane osobowe dla każdego innego cel za twoją zgodą.

Zatrzymanie danych osobowych

Firma zachowa twoje dane osobowe tylko tak długo, jak jest to konieczne do zestawu celów w niniejszej Polityce prywatności. Zachowamy i wykorzystamy Twoje dane osobowe w zakresie niezbędnego Zgodnie z naszymi obowiązkami prawnymi (na przykład, jeśli jesteśmy zobowiązani do zachowania danych w celu spełnienia z obowiązującymi przepisami), rozwiąż spory i egzekwuj nasze umowy prawne i polityki.

Firma zachowa również dane dotyczące użytkowania do celów analizy wewnętrznej. Dane dotyczące użytkowania są ogólnie zachowane przez krótszy okres czasu, z wyjątkiem sytuacji, gdy dane te są wykorzystywane do wzmocnienia bezpieczeństwa lub Aby poprawić funkcjonalność naszej usługi lub jesteśmy prawnie zobowiązani do zachowania tych danych dłuższe okresy.

Przeniesienie danych osobowych

Twoje informacje, w tym dane osobowe, są przetwarzane w biurach operacyjnych firmy i w Wszelkie inne miejsca, w których znajdują się strony zaangażowane w przetwarzanie. To oznacza, że ​​to Informacje mogą być przekazywane do komputerów - i utrzymywane na - komputerach znajdujących się poza twoim stanem, prowincja, kraj lub inna jurysdykcja rządowa, w której ustawy o ochronie danych mogą się różnić niż te z twojej jurysdykcji.

Twoja zgoda na niniejszą Politykę prywatności, a następnie przedstawienie takich informacji Twoja zgoda na ten przeniesienie.

Firma podejmie wszelkie kroki uzasadnione, aby zapewnić bezpieczne traktowanie danych i zgodnie z niniejszą Polityką prywatności i nie nastąpi przeniesienie danych osobowych do organizacji lub kraju, chyba że istnieje odpowiednie kontrole, w tym bezpieczeństwo danych i innych danych osobowych.

Ujawnienie danych osobowych

Transakcje biznesowe

Jeśli firma bierze udział w fuzji, przejęciu lub sprzedaży aktywów, mogą być dane osobowe przeniesiony. Zawiadomimy przed przeniesieniem danych osobowych i przedmiotem przedmiotu do innej polityki prywatności.

Organy ścigania

W określonych okolicznościach firma może być zobowiązana do ujawnienia twoich danych osobowych, jeśli wymagane przez prawo lub w odpowiedzi na ważne wnioski organów publicznych (np. Sąd lub Agencja rządowa).

Inne wymogi prawne

Firma może ujawnić twoje dane osobowe w przekonaniu o dobrej wierze, że takie działanie jest konieczne Do:

  • Zgodnie z obowiązkiem prawnym
  • Chronić i bronić praw lub własności Spółki
  • Zapobiegaj lub zbadaj możliwe wykroczenia w związku z usługą
  • Chroń bezpieczeństwo osobiste użytkowników Usługi lub publiczności
  • Chronić przed odpowiedzialnością prawną

Bezpieczeństwo danych osobowych

Bezpieczeństwo twoich danych osobowych jest dla nas ważne, ale pamiętaj, że żadna metoda transmisji Przez Internet lub metoda pamięci elektronicznej jest w 100% bezpieczna. Podczas gdy staramy się używać akceptowalne w handlu środki w celu ochrony danych osobowych, nie możemy zagwarantować ich absolutnego bezpieczeństwo.

Prywatność dzieci

Nasza usługa nie zwraca się do nikogo w wieku poniżej 13 lat. Nie zbieramy świadomie osobiście Identyfikowalne informacje od każdego w wieku poniżej 13 lat. Jeśli jesteś rodzicem lub opiekunem i ty Zdajemy sobie sprawę, że Twoje dziecko przekazało nam dane osobowe, skontaktuj się z nami. Jeśli się staniemy świadomi, że zebraliśmy dane osobowe od każdego w wieku poniżej 13 lat bez weryfikacji Zgoda rodzicielska podejmujemy kroki w celu usunięcia tych informacji z naszych serwerów.

Jeśli musimy polegać na zgodie jako podstawa prawna do przetwarzania twoich informacji i kraju Wymaga zgody rodzica, możemy wymagać zgody twojego rodzica przed zebraniem i użyciem ta informacja.

Linki do innych stron internetowych

Nasza usługa może zawierać linki do innych stron internetowych, które nie są przez nas obsługiwane. Jeśli klikniesz Link strony trzeciej, zostaniesz skierowany na stronę tej strony trzeciej. Zdecydowanie cię radzimy Przejrzyj politykę prywatności każdej witryny, którą odwiedzasz.

Nie mamy kontroli i nie ponosimy odpowiedzialności za treść, politykę prywatności lub praktyki jakichkolwiek stron lub usług stron trzecich.

Zmiany w niniejszej Polityce prywatności

Od czasu do czasu możemy aktualizować nasze polityki prywatności. Powiadomimy Cię o wszelkich zmianach, publikując Nowa polityka prywatności na tej stronie.

Damy Ci znać za pośrednictwem poczty elektronicznej i/lub wyraźnego zawiadomienia o naszej usłudze, przed zmianą Stanie się skuteczne i aktualizuj datę „ostatniego zaktualizowanego” na górze niniejszej Polityki prywatności.

Zaleca się okresowe sprawdzanie niniejszej Polityki prywatności pod kątem wszelkich zmian. Zmiany w tym Polityka prywatności obowiązują, gdy są publikowane na tej stronie.

Skontaktuj się z nami

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące niniejszej Polityki prywatności, możesz skontaktować się z nami:

  • E-mailem: support@shopperllo.com

  • Odwiedzając tę ​​stronę na naszej stronie internetowej: https://shopperllo.com

  • Numer telefonu: +32 485448085